fredag 15 juni 2012

Vecka 23 - Dalande form för Martin

Martin blev den förste att glömma tippa, men ett dummytips i efterhand ovetandes om resultaten fick duga. De fem rätt han skrapade ihop är ett tydligt tecken på att inget fusk förekom. Även Jan fick fem rätt, medan den jagande duon Elias & Fredrik fick sju vardera. Fortsatt lika på första och tredje plats således. Martin har för övrigt en stadigt dalande formkurva, med serien 10-8-7-6-5. Dags att bryta den trenden nu, va?


Bra täckning på tipsen, det var bara den danska skrällen som helt gled under vår radar. Vidare så är jag lika överlägsen när det gäller att tippa VM-kval som Champions League. Ett rätt av ett möjligt på bägge. Argentina-Brasilien sorterades in som träningslandskamp. Men vi måste skärpa till oss, man ska ju inte ligga under 50% rätt någonstans egentligen. Eller?


Nu väntar en kupong med EM-matcher, superettan, division ett samt en träningslandskamp för damer. Prognosen baserat på våra tidigare tips säger 7-8 rätt för Martin, 6-7 rätt för Elias och mig, 5-6 rätt för Jan. Dags att motbevisa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar